goedkoopste hypotheek

Hypotheek Hypotheek

Meer informatie over de verschillende soorten hypotheken.

Advertenties Advertenties

HypotheekHypotheek


Op deze website vindt u de beschrijving van de verschillende hypotheek vormen. Zo kunt u een keuze maken uit de meest hypotheken en de beste hypotheek vorm die bij u past. In Nederland zijn er momenteel zeer veel verschillende soorten hypotheek vormen. Zoals altijd heeft elke hypotheek vorm een aantal voordelen en nadelen. De meest geschikte hypotheek is de hypotheek die helemaal op uw situatie is gespitst. Op deze website vindt u de beschrijving van de verschillende hypotheek vormen. Zo kunt u een keuze maken uit de meest hypotheken en de beste hypotheek vorm die bij u past

Aflossingsvrije hypotheek
Via deze hypotheek vorm leent u geld van een geldverstrekker. Bij aflossingsvrije hypotheek maakt u geen afspraken over een eventuele aflossing van de hypotheek schuld. Van alle hypotheek vormen die er momenteel zijn in Nederland. Is de aflossingsvrije hypotheek de goedkoopte hypotheek op, dit is omdat u alleen hypotheek rente betaalt. Wat wel heel belangrijk is dat u dient er wel rekening mee te houden dat er geen aflossing plaats vind.

Spaar Hypotheek
Indien u kiest voor deze hypotheek vorm dan kiest u voor een hypotheek vorm waar u iedere maand hypotheek rente en spaart u bij de bank. Op de uiteindelijke einddatum wordt het opgebouwde spaartegoed van de bank uitgekeerd direct op de hypotheekschuld. Hiermee lost u zoals u zelf met de bank heeft afgesproken de hypotheekschuld volledig of gedeeltelijk af. Bij een spaar hypotheek weet zeker dat u uw hypotheek schuld zeker kunt aflossen. Dit komt voort omdat uw spaar tegoed een vaste rente wordt gegeven van de bank.

Annu´teiten Hypotheek
Met annu´teiten hypotheek als hypotheek vorm spreekt u met de geldverstrekkerverstrekker af dat u elke maand een vast bedrag betaald aan rente en aflossing betaalt. Dit blijft u doen net zolang totdat u of de hele of een gedeelte van de hypotheekschuld heeft afbetaald. Eigenlijk is dit een van de weinige hypotheekvormen waarbij u direct op de hypotheek schuld aflost. Bij een aantal annu´teiten hypotheek betaalt u gedurende 30 jaar betaald elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing.

Lineaire hypotheek
Via deze hypotheekvorm de lineaire hypotheek betaalt u de maandelijkse hypotheekrente. Via een lineaire hypotheek lost u zelf iedere maand een deel van de totale hypotheekschuld af. Bij een lineaire hypotheek betaalt u de aflossing in gelijke delen (per maand) terug aan de geldverstrekker. Over aflossingsbedrag betaalt u gedurende de hypotheek alleen de rente van dit gedeelte. Wel zal de rente over het opstaande hypotheekbedrag elke maand iets minder worden. Dit komt om dat u elke maand direct op de hypotheek aflost.

Beleggingshypotheek
Wanneer u hiervoor gaat kiezen betaald u elke maand hypotheekrente en een premie voor een beleggerrekening. De premie wordt belegd u in beleggingsfondsen. Deze fondsen kun u zelf uitkiezen. Van alle hypotheek vormen is dit een hypotheek waarbij u het minst zeker weet of u op de einddatum de schuld kunt aflossen.

Levenhypotheek
De leven hypotheek bestaat uit een geldlening en een levensverzekering. Bij deze hypotheekvorm betaalt u hypotheekrente en een premie voor de verzekering. Bij levenhypotheken kunt u kiezen voor een gegarandeerde opbrengst van de levensverzekering.

Hybride hypotheek
Bij een hybride hypotheek zijn er een aantal bijzonderheden. Ten eerste is deze hypotheek vorm een geheel nieuwe vorm op de markt. Wat bijzonder is aan deze vorm is dat u zelf kunt bepalen of u wilt sparen of dat u wilt beleggen. Voordeel van deze vorm hypotheek is dat u zelf kunt kiezen of u wilt beleggen of sparen voor de aflossing van uw hypotheekschuld. U kunt bijvoorbeeld kiezen in het begin beleggen met daar bijvoorbeeld kans op een hoog rendement en later over te stappen naar sparen met als doel meer zekerheid.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, druk op de button hieronder.

Goedkope lening aanvragen
 

Hypotheek berekenen

maximale hypotheek berekening hypotheek hypotheek rentes laagste hypotheek berekenen hypotheek aflossingsvrije hypotheek uitrekenen hypotheek hypotheek afsluiten hypotheek oversluiten

disclaimer - privacy statement - links - (c) copyright 2008 - 2018, www.rentehypotheekberekenen.nl - alle rechten voorbehouden.