online hypotheek berekenen

Maximale hypotheek Maximale hypotheek

Uw maximale hypotheek berekenen doet u gewoon bij ons, vul nu geheel vrijblijvend ons online offerte formulier in om voor u uw maximale hypotheek te berekenen.

Advertenties Advertenties

Maximale hypotheekMaximale hypotheek


Het is zeker goed om te bedenken dat de maximale hypotheek bedrag dat u kunt lenen niet noodzakelijkerwijze ook het bedrag is dat u dient te lenen! Met het maximale hypotheek bedrag nemen immers de financiŽle risico's toe. Een goede adviseur zal u ook op dit punt terzijde kunnen staan.

Veel mensen vragen zich af, hoeveel maximale hypotheek ze kunnen krijgen om bijvoorbeeld te weten tot welk bedrag ze maximaal kunnen gaan bij het zoeken van een (nieuwe) woning.

Via deze website toont de maximale hypotheek module een berekening die volgens de normen gebruikt worden door onder andere de NHG (per 1-1-2008).Het resultaat van deze maximale hypotheek berekening is de hoogte van de maximale hypotheek lening die nog veilig en verantwoord is, uitgaande van uw (en uw partners) inkomen en financiŽle verplichtingen.

De maximale hypotheek in uw geval kan wellicht hoger of lager uitvalt, dit kunt u het beste laten berekenen door een ervaren hypotheekadviseur

Die maximale hypotheek is erg afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw inkomen, de rentestand en de executiewaarde van de woning die als onderpand voor de lening dient. Onze adviseurs kunnen geheel vrijblijvend informeren over de maximale hypotheek.

Wanneer u een huis uitgekozen heeft, bent u altijd wel benieuwd hoeveel maximale hypotheek u kunt krijgen. Regelt u dit via de NHG of via de normale route van de hypotheek aanbieder. Wanneer u naar de hoogte van de maximale hypotheek kijkt dan is het bedrag altijd hoger dan de vraagprijs van het huis. Dit komt doordat er altijd extra kosten bijkomen waar u op het eerste geval niet aan denkt. Het is daarom goed om te weten wat de maximale hypotheek is die u kunt krijgen zodat u beter in kunt schatten of een bepaald huis haalbaar is voor uw persoonlijke financiŽle situatie

Maar ook bijvoorbeeld het eventuele inkomen van uw partner, uw leeftijd, de aanwezigheid van eigen geld en het al dan niet in aanmerking komen voor nationale hypotheek garantie kunnen een rol spelen. Hoewel het exacte bedrag dus steeds per geval berekend moet worden, is er een vuistregel die u een indicatie kan geven van de maximale hypotheek, namelijk: vijfeneenhalf keer uw bruto jaarinkomen.
Op de website kunt u uw maximale hypotheek berekenen volgens de standaardnormen van de hypotheek verstrekkers om een bepaald huis dat u op het oog heeft te kunnen kopen. Hypotheek aanbieders gebruiken meestal hun eigen voorwaarden en rente percentages om de maximale hypotheek te kunnen berekenen. Deze maximale hypotheek bedragen zijn meestal hoger dan volgens de NHG normen en voorwaarden.

Hypotheek berekenen

bereken je maximale hypotheek maximaal hypotheek berekenen maximale hypotheek bereken uw maximale hypotheek bereken maximale hypotheek hypotheken maximaal maximale hypotheek nhg maximale

disclaimer - privacy statement - links - (c) copyright 2008 - 2018, www.rentehypotheekberekenen.nl - alle rechten voorbehouden.